Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
FOTO: Pri Ružomberku sa auto zrazilo s kamiónom
Zdielať na

FOTO: Pri Ružomberku sa auto zrazilo s kamiónom

LIKAVKA / Hlavný cestný ťah za Ružomberkom v smere na Dolný Kubín zabolokovala vo štvrtok ráno vážna dopravná nehoda. Po čelnej zrážke osobného auta s kamiónom zostali vo vozidle zakliesnené dve osoby. Vodiča a mladú ženu vyslobodili až hasiči.

Štvorčlenná rodina z Poľska smerovala do Aquaparku. Výlet ale skončil vážnou dopravnou nehodou. Za volantom sedel 24-ročný muž. Viezol svojich rodičov a manželku. Pár kilometrov pred cieľom sa v obci Likavka čelne zrazili s kamiónom. Sivé audi prechádzalo cez obec v kolóne, keď podľa svedkov, vodič plynule prešiel do protismeru.

Kamionista nemal šancu zrážke zabrániť. Podľa jeho slov to vyzeralo, ako keby vodič audi dostal mikrospánok. V zdemolovanej karosérii zostali zakliesnení mladí manželia.

Vodič a spolujazdkyňa ostali v aute zakliesnení a museli ich vytiahnuť hasiči. Následne ich previezli do nemocnice v Ružomberku. Stav 23-ročnej ženy je ale veľmi vážny. Rodičia vodiča vyviazli z ľahšími zraneniami.

​Cestu na hodinu úplne uzavreli v smere z Ružomberka na Dolný Kubín. "Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 30.000.-€. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," informuje policajný hovorca Radko Moravčík. 

K vážnej dopravnej nehode prišlo nedávno aj na Záhorí: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy