Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Žena našla v potoku mŕtveho mladíka. Už mu nebolo pomoci
Zdielať na

Žena našla v potoku mŕtveho mladíka. Už mu nebolo pomoci

TURČIANSKE TEPLICE / V utorok popoludní v Turčianskych Tepliciach v časti Dolná Štubňa našla miestna obyvateľka na odľahlom mieste telo mladíka, ktorý ležal tvárou v potoku. Na ceste stálo aj jeho auto. Tepličanka privolala záchranárov aj políciu.

Nehybné telo muža našla miestna obyvateľka ležať v potoku. Žena šla popoludní na prechádzku so psom, keď sa jej naskytol skutočne nepríjemný pohľad. "Krátko pred pol štvrtou hodinou bola policajná hliadka vyslaná preveriť oznámenie o náleze tela v potoku Žarnovica," povedala Jana Balogová, hovorkyňa KR PZ Žilina.

Dvadsaťročnému Petrovi, ktorý pochádzal z neďalekej obce Turčiansky Michal už nedokázali pomôcť ani privolaní záchranári. Na ceste sa našlo aj auto, na ktorom sa na Dolnú Štubňu Peter priviezol. Podľa obhliadajúcej lekárky sa Peter zrejme nešťastnou náhodou utopil, keď do Žarnovice spadol. "Prečo sa utopil, to musia na pitve zistiť, či bol opitý, alebo či sa len potkol, lebo vonkajšie zranenia nemal," skonštatovala obhliadajúca lekárka.

Pozrite si podobný prípad, ktorý sa udial prednedávnom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy