Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pátracia akcia. Dievča (3) sa v noci dostalo z postieľky, ráno ho už nenašli
Zdielať na
Krimi

Pátracia akcia. Dievča (3) sa v noci dostalo z postieľky, ráno ho už nenašli

Archívna reportáž

JACKSONVILLE / Polícia aj príbuzní 3-ročného dievčaťa už tri dni pátrajú, kam mohlo zmiznúť. Nie je jasné nielen to, kde dievča je, ale ani ako k jeho zmiznutiu došlo. Hovorí sa o únose.

Matka dievčaťa, Kristy Woods, tvrdí, že naposledy videla svoju dcéru Mariah o jedenástej večer, keď ju uložila spať, píše portál Daily Mail. Povedala, že jej priateľ, s ktorým v dome žije, videl malú Mariah ešte o hodinu neskôr, keď vyšla z izby. Povedal jej, aby sa vrátila späť do postieľky. Keď ju potom ráno išli skontrolovať, nenašli ju. Celoštátne pátranie spustili od pondelka, zatiaľ však neprinieslo žiadne výsledky. Matka dievčaťa je presvedčená, že ju niekto uniesol.

Kristy Woods zverejnila srdcervúci odkaz: "Prosím, vráťte ju späť. Ona je moje dieťatko, je moje všetko. Chcem sa jej môcť opäť dotknúť a objať ju, a už nikdy ju nenechať odísť. Dám za to čokoľvek". Dodala, že jej dcéra nosí ortopedické protézy na oboch nohách, bez nich má problém s chôdzou.

"Ona je môj svet, je môj anjel. Bola mi zoslaná z istého dôvodu," hovorí Woods. Svoju dcéru volá "anjel" preto, že bola splodená až potom, čo si Woods dala podviazať vaječníky, lebo viac detí už po synoch nechcela.

S aktuálnym priateľom žije Woods od roku 2015, bližšie informácie o jeho osobe polícia nezverejnila. Prehľadali blízke lesy, aj okolie obydlia, odkiaľ dievča zmizlo. Nenašli žiadne známky násilného vniknutia, no zistili, že zadný vchod do domu bol cez noc odomknutý. Polícia hľadá akékoľvek stopy, ktoré by mohli pri pátraní pomôcť. "Nevieme, čo sa stalo. Je skutočne predčasné určiť, čo sa tam udialo," povedal miestny šerif Hans Miller.

Pozrite si prípad nezvestných detí na Slovensku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy