Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Pri nehode v Rakúsku zomrel Slovák
Zdielať na

Pri nehode v Rakúsku zomrel Slovák

KITSEE / Pri nočnej nehode neďaleko rakúskych hraníc so Slovenskom, sa stala tragická dopravná nehoda. Zomrel pri nej jeden Slovák.

Štyridsaťtriročný Slovák šoféroval chladiarensky nákladiak. Nehoda sa stala na diaľnici A6 v smere na Slovensko. Na obchvate okolo obce Kitsee zastavil auto pri krajnici potom, čo mu signalizovalo poruchu. Vodič zapol výstražné zariadenie a vystúpil z auta. 

Na aute mali pripevnený prívesný vozík. Poruchu mohli opraviť len po odpojení prívesného vozíka. Pri oprave poruchy do nich narazilo auto.

Za ním išla dodávka so žarnovickým evidenčným číslo, ktoré šoféroval 31-ročný Ukrajinec. Jeho spolujazdcom bol 37-ročný Slovák. Po tom, ako do neho narazili, obaja zomreli. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Privolaný lekár mohol konštatovať už len smrť, píše rakúska polícia na svojej webstránke

"Privolaní záchranári museli pomocou ťažkej techniky oddeliť zaseknuté vozidlá. Zasahujúci lekár mohol konštatovať bohužiaľ len smrť," uviedol hovorca burgenlandskej polície Helmut Greiner

Súvisiace články

Najčítanejšie správy