Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pri Šamoríne sa zrazili tri autá, pri nehode zomreli dve mladé dievčatá
Zdielať na

Pri Šamoríne sa zrazili tri autá, pri nehode zomreli dve mladé dievčatá

ŠAMORÍN / Životy dvoch mladých žien si vo štvrtok vyžiadala dopravná nehoda neďaleko Bratislavy. Vo večerných hodinách sa zrazili tri vozidlá a zranili ďalšie štyri osoby. Cesta bola na dlhé hodiny uzavretá.

Medzi Šamorínom a Dunajskou Lužnou sa stala vo štvrtok o pol siedmej hodine večer tragická dopravná nehoda. Na mieste nešťastia zasahovali hasiči zo Šamorína a Bratislavy. Nehoda sa stala na štátnej ceste č. 1/63 v katastri mesta Šamorín. Cesta bola uzavretá v oboch smeroch.

Pri udalosti sa zrazili tri osobné vozidlá, v ktorých sa viezlo šesť pasažierov. Podľa informácii TV JOJ biely Land Rover išiel vo svojom pruhu v smere do Šamorína a druhé osobné motorové vozidlo značky Hyundai v protismere chcelo predbehnúť kamión. Manéver 28-ročnej vodičke ale nevyšiel a čelne sa zrazili. "Následne do vozidla Land Rover, ktoré zostalo po zrážke stáť na vozovke v protismere, narazilo ďalšie vozidlo značky Suzuki," informuje policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Pasažierky auta Hyundai, 23-ročná Noemi a 19-ročná Livia, boli na mieste mŕtve. Vodičku previezli do nemocnice. "Tridsaťštyriročný vodič vozidla Suzuki ako aj 20-ročný vodič vozidla Rand Rover s jeho 17-ročnou spolujazdkyňou utrpeli v dôsledku zrážky zranenia, ktoré si vyžiadali ich jednorazové ošetrenie na mieste," dodáva Slamková. Pri udalosti zasahovalo 13 príslušníkov s tromi kusmi hasičskej techniky. Polícia začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy