Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Richarda zrazila v Bratislave električka, zomrel pri prevoze do nemocnice
Zdielať na

Richarda zrazila v Bratislave električka, zomrel pri prevoze do nemocnice

BRATISLAVA / Tridsaťšesťročný Bratislavčan sa rozhodol ukončiť svoj život. V Ružinove počkal na električku a jej vodič už nemal šancu zrážke zabrániť. O život muža ešte bojovali záchranári.

Električka číslo osem smerujúca do centra musela predčasne ukončiť svoju jazdu pri Ružinovskej nemocnici a to preto, že sa muž rozhodol spáchať samovraždu. Richard mal pribehnúť ku koľajisku z pravej strany, od jazera. Všetko nasvedčuje tomu, že len čakal na prichádzajúcu električku, aby ukončil svoj život.

"Chodec náhle vbehol do jazdnej dráhy prichádzajúcej elektičky a ľahol si do koľajiska, Žiaľ vodič už pre krátku vzdialenosť zrážke nedokázal zabrániť," uviedla hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová.

Po zrážke ostal zakliesnený pod kolosom a preto museli najskôr počkať na príchod hasičov.

Po zrážke ostal muž zakliesnený pod kolosom a preto museli naskôr počkať na príchod hasičov. "Hneď po príchode zahájili resuscitáciu, len bohužiaľ, počas transportu do univerzitnej nemocnice v Ružinove podľahol zraneniam," uviedol hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Jozef Minár.

Nemocnica je pritom od miesta nárazu vzdialená asi dvesto metrov. Utrpel ale tak vážne zranenia, ktoré boli nezlúčiteľné so životom. Podľa našich informácií mal Richard už aj v minulosti psychické problémy. Polícia prípad vyšetruje.

"V tejto súvislosti už poverený príslušník policajného zboru začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. V prípade, ak sa preukáže, že muž si privodil smrť sám, bude trestné stíhanie v tejto veci zastavené," dodala policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy