Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž obvinený z vraždy 20-ročnej Michaely bol pred súdom. Rozhodovali o ďalšej väzbe
Zdielať na

Muž obvinený z vraždy 20-ročnej Michaely bol pred súdom. Rozhodovali o ďalšej väzbe

PREŠOV / Otrasný prípad nálezu mŕtveho tela 20-ročnej Michaely v Abranovciach na východe Slovenska bol v pondelok opäť pred súdom. 32-ročný muž, obvinený zo závažného zločinu vraždy, ostáva po rozhodnutí sudkyne naďalej vo väzbe. Pitva preukázala, že mladá dievčina bola udusená.

Róbert zo súdnej siene odchádzal bez jediného slova. Čelí vážnemu obvineniu zo smrti 20-ročného dievčaťa. V marci zmizla takmer bez stopy. Tá posledná po nej ostala v dedinke Abranovce. Tam ju hľadali aj obecným rozhlasom.

O dva mesiace neskôr našiel muž v stodole za jedným domom okrem dreva aj telo v značnom štádiu rozkladu. Po pitve a identifikácii bolo jasné, že ide o nezvestné dievča i to, že na druhý svet odišla násilnou smrťou. Polícia už vtedy obvinila 32-ročného Róberta. V pondelok súd rozhodoval o jeho ďalšej väzbe. "Sudca Okresného súdu Prešov dnes na zasadnutí rozhodol o ponechaní obvineného vo väzbe, kedže tie dôvody naďalej trvajú," informuje hovorkyňa súdu Ivana Petrufová.

U mladého muža, na ktorého už bola podaná obžaloba, mala dievčina stráviť noc. Keď ešte bola iba nezvestná tvrdil, že odišla z dediny prvým ranným autobusom. Zjavne to nebola pravda.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy