Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z pomsty zverejnil na sociálnej sieti nahé fotky expriateľky. Ide do väzenia
Zdielať na

Z pomsty zverejnil na sociálnej sieti nahé fotky expriateľky. Ide do väzenia

MEMPHIS / Na sociálnych sieťach nájdete verejné, ale aj tajné skupiny s rôznym obsahom. Niektoré sú zamerané na neverné polovičky a odhaľovanie ich pokleskov. Istý muž sa rozhodol, že si prostredníctvom takejto skupiny vylieči svoje srdce, ale prerátal sa.

Ženské skupiny zamerané na usvedčovanie neverníkov majú na sociálnej sieti rôzne názvy ako napríklad "Drahá, nie je to ten tvoj?" a podobne. A existujú aj rovnako znejúce mužské ekvivalenty. A práve v jednej takej sa objavili nahé fotky Shaneeky. "V tej skupine nebola žiadna žena," hovorí nahnevaná Shaneeka. 

Shaneekin bývalý priateľ neuniesol, že sa s ním rozišla a zatúžil po pomste. V domnení, že v súkromnej skupine je v bezpečí, zverejnil tam jej nahé fotografie. A ešte ju do čisto mužskej tajnej skupiny pridal. "Myslela som si, že je to žart," hovorí o prvých dojmoch Shaneeka.

Avšak, pohľad na obsah, teda jej nahé fotky, ktoré videli stovky mužov ju prinútil konať. Nahlásila ho na polícii. Expriateľ sa s pomstou prerátal a čaká ho trest. Zverejniť súkromné fotografie bez súhlasu je totiž trestný čin. "Bola som nahnevaná, ale vedela som, že ho potrestajú. Dostane príučku," hovorí Shanneka. Mrežiam sa páchateľ nevyhne, výšku trestu však stanoví až samotný sudca.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy