Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Policajti potvrdili meno muža, ktorý je obvinený z brutálnej vraždy Nikoly (20)
Zdielať na

Policajti potvrdili meno muža, ktorý je obvinený z brutálnej vraždy Nikoly (20)

TRNAVA / Slovenskom pred rokmi otriasla správa o brutálnej vražde 20-ročného dievčaťa zo Senice. Pred časom polícia potvrdila, že v prípade niekoho obvinila. Do dnešného dňa nám ale nechcela potvrdiť, že ide o muža, o ktorom TV JOJ už informovala. Dnes je to už oficiálne.

Nikolu videli naposledy živú 25. septmebra 2010, teda pred viac ako 7 rokmi. Málokto dúfal, že sa po toľkých rokoch dočká rodina spravodlivosti. Medzi podozrivými menami padlo meno Milan D. alias "Ráďža", ktorého v spojitosti s prípadom už raz polícia vypočula. V Českej republike je obvinený z inej trestnej činnosti. 

Túto informáciu potvrdila už aj policajná hovorkyňa Mária Linkešová. "Môžem potvrdiť, že vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy osobu M.D." Slovenská polícia požiadala o pomoc, aby mohli uskutočňovať úkony súvisiace s trestným činom na Slovensku, priamo v ústave, kde je väzobne stíhaný, teda v Česku. Obvinený v exkluzívnom rozhovore pre TV JOJ povedal, že je nevinný.

Milanovi D. hrozí v Česku až 12 ročný trest. Ak bude právoplatne odsúdený, tak si pravdepodobne najprv tam začne odpykávať trest, a potom si bude odpykávať trest, ktorý mu bude uložený slovenskými súdmi. V prípade preukázania môže dostať 25 rokov až doživotie. Kedy bude vypočutý v spojitosti s vraždou, zatiaľ polícia neuviedla.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy