Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Razia v autoumývarke. Viac, ako autá policajtov zaujímali drogy
Zdielať na

Razia v autoumývarke. Viac, ako autá policajtov zaujímali drogy

BRATISLAVA / Policajná razia v blízkosti Prievozskej ulice v Bratislave má prvé výsledky. Policajti zaistili látky, ktoré zaslali na expertízu a začali už aj trestné stíhanie.

Policajti nabehli do autoservisu v popoludňajších hodinách. V priestoroch firmy, ktorá sa podľa loga nad bránou charakterizuje ako autoumývarka a servis zasahovali policajti niekoľko hodín. Vonku pred vchodom sa podrobne zaujímali o niekoľko áut. Prezerali ich interiér, motorovú aj batožinovú časť.

Raziu realizovali príslušníci Okresného riaditeľstva v Bratislave II. spoločne s ďalšími kolegami z iných útvarov. Aj keď to najprv vyzeralo, že by mohlo ísť o nelegálny obchod s náhradnými dielmi, napokon sa ukázalo, že policajti hľadali drogy. "Vo veci je začaté trestné stíhanie, zaistené látky budú podrobené expertíznemu skúmaniu a po obdržaní výsledku skúmania bude stanovený v súlade so zákonom ďalší postup," povedal hovorca KR PZ Bratislava, Michal Szeiff. Aké presne látky a aké množstvo zaistili zatiaľ nie je známe. V súvislosti s raziou zatiaľ nie je nikto obvinený.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy