Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Chcel prepadnúť banku. Pracovníčka mu ale povedala nie, tak smutne odišiel
Zdielať na

VIDEO: Chcel prepadnúť banku. Pracovníčka mu ale povedala nie, tak smutne odišiel

BRATISLAVA / Vo väčšine prípadov dostanú to, čo chcú. Posledný prepad banky v hlavnom meste lupiča zaskočil. Pracovníčka pobočky za prepážkou mu nedala ani cent. Ušiel tak s dlhým nosom. Pozrite sa ako to celé prebiehalo.

Neznámy muž krátko po 15:00 hodine vošiel do jednej z bánk v centre Bratislavy. Jeho úmysly boli jasné. Aj video ukazuje, ako si pripravuje zbraň. Od zamestnankyne žiadal hotovosť, tá mu ale nedala ani cent. 

Ohrdnutý zlodej sa teda otočil na päte a z pobočky odišiel. Polícia teraz po ňom pátra. "Muž vo veku cca 30 rokov, vysoký približne 180 cm, štíhlej postavy, tmavšej pleti a vlasov tmavej farby. Oblečené mal tmavé, bundu čiernej farby a na hlave čiapku tmavomodrej farby, obuté mal biele tenisky," informuje policajný hovorca Michal Szeiff.

Zamestnankyňa banky v tomto prípade nedala lupičovi žiadne peniaze preto, lebo žiadne ani nemala. Polícia a psychológovia ale stále odporúčajú, aby sa zamestnanci bánk pri prepadoch zbytočne nechovali hrdinsky a vyhoveli žiadosti lupičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy