Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chlapec skočil vodičovi pod kolesá. Stočil volant a skončil v priekope
Zdielať na

Chlapec skočil vodičovi pod kolesá. Stočil volant a skončil v priekope

HUMENNÉ / Z ničoho nič mu skočil priamo pod auto. Chlapcovi sa 42-ročný vodič snažil vyhnúť, strhol volant a auto skončilo v priekope. Zranené dieťa záchranári previezli do nemocnice, viac o nehode zisťovala reportérka TV JOJ Jana Veľasová.

Ku kolízii došlo niekde v osade Podskalka okolo tretej popoludní. Za volantom sedel 42-ročný muž, podľa jeho slov kolíziu predvídať nedokázal. "Snažil som sa mu vyhnúť, hneď som stočil doprava," spomína vodič auta. 

Chlapec mal podľa jeho slov zranenú nohu. Záchranári ho previezli do nemocnice. Miestni okolnosti komentovať nechceli. Vodič pochádza z neďalekej obce a týmto úsekom prechádza denne. Vraví, že pohyb osôb v bezprostrednej blízkosti cesty či dokonca priamo na nej je tu samozrejmosťou a podobné kolízie by podľa neho vyriešil plánovaný obchvat osady.

Vodič sa po nehode podrobil dychovej skúške. Jej výsledok bol negatívny. "Podľa doterajších zistení vodičovi priamo pred jeho vozidlo z protismernej časti vozovky vbehol maloletý chodec, ktorý sa na ceste hral s loptou," informuje hovorca polície Daniel Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy