Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Štáb TV JOJ zachytil krádež v priamom prenose. Agresívny zlodej sa snažil ujsť
Zdielať na

Štáb TV JOJ zachytil krádež v priamom prenose. Agresívny zlodej sa snažil ujsť

BRATISLAVA / Štábu TV JOJ sa podarilo nakrútiť zadržanie zlodeja v priamom prenose. A to vo chvíli, keď kameraman a redaktor Krimi čakali pred Krajským policajným riaditeľstvom v Bratislave na príchod hovorcu. Zlodej si však vybral predajňu s odvážnym personálom a skončil v putách. Navyše si to vďaka kamere môže kedykoľvek pozrieť.

V utorok krátko pred druhou hodinou popoludní prišlo pred predajňou potravín na Špitálskej ulici k dramatickej situácii. Predavači si všimli, že 41-ročný Miroslav kradne. K obsluhe sa následne správal agresívne a snažil sa utiecť. V tom mu zabránil nielen predavač, ale aj náhodní svedkovia. V jednom momente sebou podozrivý tak metal, až spadol na cestu. Vydesené predavačky medzitým volali  na linku 158. Na miesto vyrazila najbližšia hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky. 

Miroslav putoval na policajné oddelenie, kde ho neminulo obvinenie z krádeže. "Obvinený sa mal protiprávneho konania dopustiť aj napriek tomu, že dňa 14.08.2017 sa dopustil priestupku proti majetku, za čo mu bola uložená bloková pokuta a zároveň za prečin krádeže, ktorej sa dopustil ešte v roku 2015 bol rozsudkom Okresného súdu v Bratislave I právoplatne odsúdený," povedala Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ BA. Obvinený putoval do policajnej cely a hrozia mu 3 roky za mrežami. Verdikt sa dozvie čoskoro v superrýchlom konaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy