Jasno
15°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
FOTO: Na Kysuciach našli v dome mŕtveho muža. Jeho vraždu vyšetruje polícia
Zdielať na

FOTO: Na Kysuciach našli v dome mŕtveho muža. Jeho vraždu vyšetruje polícia

SVRČINOVEC / Polícia vyšetruje okolnosti vraždy 56-ročného obyvateľa obce Svrčinovec. V utorok večer ho našla v kaluži krvi jeho známa. Mŕtvy muž mal na krku hlboké rany.

Obeťou brutálneho činu sa stal 56-ročný Ján, ktorý býval v starom ošarpanom dome bez elektriny. Na odľahlom mieste, na okraji dediny. Žil v biede. Jeho príbuzní mu neraz doniesli jedlo. Obyvatelia Svrčinovca ho často videli ako sa prehrabával v kontajneroch. Ľudia, ktorí ho dobre poznali vravia, že bol bezkonfliktný človek.

Vyučený stolár bol starý mládenec. Veľmi dlho nemal stálu prácu a ani nikde nebrigádoval. Nemal teda žiaden príjem. Vedenie obce mu vybavilo dávky v hmotnej núdzi, aby mal aspoň nejaké peniaze. A zomrel presne v ten deň, keď si ich prvýkrát vybral na pošte. Bolo to 120 Eur, ktoré dostal za dva mesiace.

Policajti pracujú na objasnení tohto prípadu, aby mohli vzniesť obvinenie vrahovi. "V súvislosti s udalosťou vykonávame prvotné procesné úkony a z uvedeného dôvodu nie je v súčasnej dobe možné poskytnúť informácie," informuje policajný hovorca Radko Moravčík.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy