Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia priviedla obvineného Inda z vraždy futbalistu na miesto činu. Vysvetľoval, čo sa stalo
Zdielať na

Polícia priviedla obvineného Inda z vraždy futbalistu na miesto činu. Vysvetľoval, čo sa stalo

BRATISLAVA / Rekonštrukcia vraždy na Hviezdoslavovom námestí. Policajné komando v stredu priviedlo z väzby 37-ročného Nishita, aby ukázal, čo sa odohralo nadránom 7. októbra. Viac o prípade zistovaľ reportér KRIMI Richard Bolješik.

Zábery, ktoré sa podarilo zaznamenať denníku Plus JEDEN DEŇ , ukazujú 37-ročného Nishita v sprievode policajtov ako opisuje priebeh vraždy, z ktorej je obvinený. 

Práve Nishita mal podľa vyšetrovania zasadiť štyri bodné rany nožom do oblasti krku 37-ročnému Braňovi, ktorý vykrvácal neďaleko Hviezdoslavovho námestia. Motívom mal byť spor o taxík. Nishita pri rekonštrukcii evidentne s políciou spolupracoval.

Vražedná zbraň

V obkľúčení policajtov vzbudzoval pozornosť v uliciach Starého Mesta. Obvinený dokonca ukázal miesto, kde sa mala nájsť skutočná vražedná zbraň. Nôž našli kriminalisti v kanáli na Panenskej ulici. Aj z toho sa dá usudzovať, že zbraň, ktorú ukazovali policajti pred týždňom na tlačovej besede, teda nebola zrejme vraždenou. Nishita je od minulej stredy po rozhodnutí bratislavského sudcu vo vyšetrovacej útekovej väzbe. 

Vyšetrovanie vraždy je len na začiatku a nasledovať budú znalecké skúmania. "Vo vyšetrovaní v súčasnosti prebiehajú procesné úkony ako aj znalecké skúmania z viacerých odvetví, ktoré však z taktického hľadiska nie je možné konkretizovať," informuje policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy