Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Chlapec brutálne zbil dvoch školákov, druhý to nakrúcal
Zdielať na
Krimi

Chlapec brutálne zbil dvoch školákov, druhý to nakrúcal

LOUNY / Lounská polícia rieši brutálne napadnutie dvoch školákov agresívnym chlapcom, ktorý nemal ešte pätnásť rokov. Na incident sa pozeralo veľa ľudí. Jeden z chlapcov potýčku natáčal na mobilný telefón. Zábery sa objavili na sociálnej sieti, kde vzbudili zdesenie a búrlivú diskusiu.

Útok sa odohral v pondelok popoludní v Holárkových sadoch v Lounoch. Video zachytáva chlapca v červenej šiltovke a rukaviciach, ako sa blíži k skupinke detí. Na zázname je počuť hlas: "Oni zaplatili, nechaj ich tak."

Agresor sotí chlapca a vzápätí sa vrhne na jeho kamaráta. Niekoľkokrát ho buchne do hlavy a kopne do tela. Keď školák spadne, násilník v útoku pokračuje ďalšími ranami päsťou do hornej časti tela. Potom sa rozbehne k prvému chlapcovi, ktorému dá niekoľko rán pästí a kopanec. 

Ostatné deti sa na to pozerajú, vulgárne ho komentujú, ale nijak sa útočníka nesnažia zastaviť. Ten sa opäť vracia k bezbrannému ležiacemu chlapcovi a niekoľkokrát ho kopne.

Keď sa video dostalo do rúk Karolíne Brandejskej, ihneď ho vložila na Facebook ako varovanie pre ostatných. "Dala som ho tam ako jediná, pretože deti, ktoré toto video mali, sa báli to niekomu povedať,“ povedala pre iDNES.cz Brandejska. Prípadom sa začala zaoberať štátna polícia. "Prešetrujeme fyzické napadnutie medzi školákmi. Z príspevku na sociálnej sieti sa nám podarilo ustanoviť páchateľov. S ohľadom na vek zúčastnených ale nebudeme poskytovať bližšie informácie,“ uviedla policajná hovorkyňa Irena Pilařová.

Podobný prípad sa stal v polovici septembra v Ivanke pri Dunaji. Chlapci po sebe skákali na žinenke.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy