Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Chytili ich priamo pri čine. Štyria muži vykrádali drevársku firmu
Zdielať na

Chytili ich priamo pri čine. Štyria muži vykrádali drevársku firmu

BANSKÁ BYSTRICA / Chytili ich priamo pri čine. Štyria zlodeji kradli v areáli drevárskej firmy v Banskej Bystrici. Keď už na dvoch plne naložených dodávkach chceli ukradnuté drevené dosky vyviezť preč, zadržali ich policajti.

Boli asi tri hodiny nadránom, keď banskobystrickí policajti zablokovali cestu neďaleko drevárskej firmy. Zadržali dve podozrivé dodávky, plné kradnutých drevených dosiek. Na to, že sa v areáli deje niečo podozrivé, upozornil policajtov nočný strážnik.

"Muži vošli na dvoch dodávkach do areálu a ukradli odtiaľ drevené dosky," informovala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Firma stojí na okraji mesta, mimo hlavného ťahu, zlodeji si tak mysleli, že môžu kradnúť nerušene a bez svedkov, no zmýlili sa. Policajti ich zastavili hneď vedľa firmy, v ktorej kradli. Na dodávkach prešli iba zopár metrov.

"Zadržali sme štyri podozrivé osoby, s ktorými prebiehajú v súčasnosti procesné úkony," uviedla Petra Kováčiková. 

Štyria muži tak skončili na policajnom oddelení, kde vyšetrovateľovi mali čo vysvetľovať. Nie sú to pritom žiadne neviniatka. Dvaja z nich kradli, hoci sú v súčasnej dobe stále v podmienke. Z areálu firmy ukradli tovar v hodnote tisícoch eur.

Po vypočutí im vzniesli obvinenie, vyšli na povrch nové skutočnosti a tak im zrejme pribudnú ďalšie obvinenia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy