Skoro jasno
15°
Bratislava
Železničiari našli pri koľajniciach ľudské telo v rozklade
Zdielať na

Železničiari našli pri koľajniciach ľudské telo v rozklade

ŽILINA / Ľudské telo v značnom štádiu rozkladu našli včera popoludní železničiari v Ružomberku. Podľa obhliadajúcej lekárky tam mohlo telo ležať aj niekoľko týždňov. Príčina smrti neznámeho muža zatiaľ známa nie je. Viac prezradí nariadená pitva.

Ľudské telo vo vysokom štádiu rozkladu ležalo neďaleko železničnej trate na okraji Ružomberka. K otrasnému nálezu privolali železničnú políciu, aj súdneho lekára. Zamestnanci železníc vykonávali včera popoludní bežnú kontrolu, keď našli pár metrov od koľajníc ľudské telo. Išlo o muža, ktorý podľa odhadu obhliadajúcej lekárky zomrel asi pred troma týždňami.

"Na miesto sa dostavil aj lekár z ústavu súdneho lekárstva v Martine, ktorý na tele muža nenašiel známky cudzieho zavinenia. Presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva," uviedla policajná hovorkyňa Jana Balogová. 

Keďže telo ležalo hneď vedľa železničnej trate, nie je vylúčená ani verzia, že muža zachytil vlak. Jeho totožnosť policajti zatiaľ nepoznajú.

"Poverený príslušník železničnej polície, začal v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," doplnila Balogová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy