Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia obvinila muža zo znásilnenia dievčaťa v drevárni
Zdielať na

Polícia obvinila muža zo znásilnenia dievčaťa v drevárni

VÝCHODNÉ SLOVENSKO / Sedemnásťročné dievča podľa polície znásilnili na východe Slovenska. Stalo sa to nad ránom, keď sa tínedžerka vracala domov z baru. Prípad sa stal prednedávnom a polícia v týchto dňoch zo zločinu znásilnenia obvinila 28-ročného muža.

Incident sa mal stať v drevárni za rodinným domom v malej obci na východe Slovenska. Sedemnásťročné dievča sa podľa slov príbuzných vracalo nadránom domov z miestneho baru. Páchateľ ju podľa polície nasilu tlačil za dom. "Prišla s plačom, tričko mala od trávy," hovorí príbuzná obete.

Polícia už vypátrala podozrivého muža a v prípade začala trestné stíhanie pre zločin znásilnenia. Muž sa ale hneď na ďalší deň začal ukrývať. "Okresné riaditeľstvo polície v Humennom vyhlásilo po mužovi pátranie 18. septembra pre všeobecnú trestnú činnosť," uviedol hovorca prešovských krajských policajtov Daniel Džobaník.

Padlo obvinenie

Približne po dvoch týždňoch padlo obvinenie. "Vyšetrovateľ zo zločinu znásilnenia obvinil 28-ročného muža z obce Ruský Hrabovec," dodal Džobaník.

Obvineného muža zatiaľ stíhajú na slobode. V prípade preukázania viny mu hrozí až pätnásťročné väzenie. Štáb televízie JOJ chcel dať priestor na vyjadrenie aj obvinenému mužovi, v mieste bydliska ale nebol. "Dobre, je obvinený, ale od toho je vyšetrovateľ, nie vy. Dovidenia," uviedol známy obvineného muža.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy