Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Neznámy muž znásilnil dievča (17) pri drevárni. Polícia po ňom pátra
Zdielať na

Neznámy muž znásilnil dievča (17) pri drevárni. Polícia po ňom pátra

VÝCHODNÉ SLOVENSKO / Neznámy muž mal v obci na východe Slovenska podľa polície znásilniť 17-ročné dievča. Príbuzní hovoria, že sa to stalo nadránom, keď sa tínedžerka vracala domov z baru. Násilník ju podľa polície zatiahol k drevárni za domom.

Všetko sa malo odohrať pri jednom z rodinných domov v obci na východe Slovenska. Obeťou násilníka malo byť 17-ročné dievča. Tínedžerka sa vracala okolo tretej hodiny nadránom domov. Podľa polície ju neznámy páchateľ zatiahol za rodinný dom. "Prišla s plačom, tričko má od trávy, no tak nie som hlúpa," povedala príbuzná dievčaťa.

Rodičia dievčaťa pred kamerou hovoriť nechceli. Mimo záznam reportérke TV JOJ povedali, že k prípadu sa vyjadria vtedy, keď sa polícii podarí vypátrať páchateľa. "Vzhľadom na poškodenú osobu a citlivosť samotného prípadu zatiaľ nie je vhodné k nemu poskytnúť bližšie informácie," vyjadrila sa Jana Migaľová, hovorkyňa KR PZ Prešov.

Polícia už má na stole trestné oznámenie a prípad začali vyšetrovať. "Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie pre zločin znásilnenia," povedala Migaľová. V prípade, že páchateľa zo zločinu obvinia, bude mu hroziť niekoľkoročné väzenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy