Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Kupliarstvo vo Vranove nad Topľou. Medzi ponúkanými ženami bola i mladá dievčina
Zdielať na

Kupliarstvo vo Vranove nad Topľou. Medzi ponúkanými ženami bola i mladá dievčina

VRANOV NAD TOPĽOU / Traja príbuzní z malej obce neďaleko Vranova nad Topľou sú obvinení z kupliarstva. Všetci skončili v policajnej cele. Podľa polície cez sociálne siete sprostredkovávali sexuálne služby. Medzi ženami, ktoré mali ponúkať záujemcom, malo byť podľa zdroja televízie JOJ aj neplnoleté dievča.

Policajti obvinili troch ľudí. Všetci sú dokonca i príbuzní. Jedným z obvinených je 42-ročný muž a jeho už dospelá dcéra a ďalším obvineným je jeho brat.

"Obvinená trojica mala prostredníctvom sociálnej siete a mobilného telefónneho dohadovať za finančnú odmenu iným osobám stretnutia za účelom pohlavného styku a iných sexuálnych praktík," informoval hovorca polície v Prešove Daniel Džobanik. 

23-ročná žena a mladší z dvojice mali podľa polície dohadovať poskytovanie sexuálnych služieb a obaja bratia potom ženy, ktoré ponúkali, vozili autom na dohodnuté stretnutia.

"Po vykonaní sexuálneho styku a zaplatení, za toto sprostredkovanie mali zinkasovať spravidla od 10 do 40,- eur," doplnil Džobanik. 

K stretnutiam za účelom poskytnutia sexuálnych služieb dochádzalo zvyčajne vo Vranove a blízkom okolí. Takéto obchodovanie, za ktoré poberali obvinení rôzne provízie, trvalo podľa polície najmenej pol roka.

"Sudkyňa Okresného súdu vo Vranove nad Topľou vzala dvoch obvinených do väzby pre obavu, že by mohli pokračovať v páchaní trestnej činnosti," informovala hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji Ivana Petrufová. 

Najmladšiu z obvinených sudkyňa prepustila na slobodu. Všetkým ale hrozí až desať ročné väzenie. Medzi ženami, ktoré ponúkali, bola aj mladistvá dievčina, a to im priťažilo, pretože sa skutku dopustili na chránenej osobe.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy