Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ranná tragédia pri Senci. Muža zrazil nákladný vlak
Zdielať na

Ranná tragédia pri Senci. Muža zrazil nákladný vlak

Archívna reportáž

SENEC / V sobotu v skorých ranných hodinách došli pri Senci k tragédii. Neďaleko železničného priecestia vo Veľkom Bieli zrazil nákladný vlak muža, ktorý náhle pred vlakom vstúpil do koľajiska. Muž zomrel na mieste.

Policajti odboru železničnej polície vyšetrujú okolnosti tragickej udalosti, ku ktorej došlo v sobotu v skorých ranných hodinách okolo 3:35.

Nehoda sa stala v blízkosti železničného priecestia v obci Veľký Biel.

Neznámy muž

"Podľa doterajších informácií rušňovodič nákladného vlaku smerujúceho z Bratislavy do Senca pri prechádzaní uvedeného úseku spozoroval osobu mužského pohlavia, ktorá náhle vstúpila do koľajiska. Rušňovodič stretu vlaku s mužom nedokázal zabrániť aj napriek tomu, že bezodkladne použil výstražné znamenie a rýchlobrzdu," uviedla policajná hovorkyňa Lucia Miháliková.

Muž utrpel stretom s vlakom zranenia nezlučiteľné so životom. Totožnosť muža policajti v súčasnosti zisťujú. Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Vlaky nepremávali až do siedmej ráno.

"Poverený príslušník Odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodala Miháliková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy