Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
VIDEO: Pes spadol do hlbokého kanála, takto vyzerala záchranná akcia
Zdielať na

VIDEO: Pes spadol do hlbokého kanála, takto vyzerala záchranná akcia

BRATISLAVA / Vo vysokej tráve v tesnej blízkosti petržalského sídliska zrejme roky čakala na svoju obeť betónová pasca. Do zarasteného hlbokého kanála padol psík Danny, ktorého mal majiteľ na vôdzke. Pozrite si autentické zábery zo záchrany.

Danny mal obrovské šťastie, že sa mu pri páde do 3 metrovej šachty nič nestalo, ak by sem spadlo dieťa, mohlo to skončiť tragicky.

Pes spadol do hlbokej šachty, ktorú nebolo v hustej tráve vôbec vidieť a po páde vôbec nereagoval, zrejme bol v šoku.

Nebezpečná pasca

Cestičku a okolie kanála vydupali až hasiči, ktorý psa zachránili. Zavolal ich na pomoc majiteľ, ktorý nevedel 40 kilového miláčika z úzkej šachty sám vyslobodiť.

Do prírody ku koľajniciam neďaleko Černyševského ulice chodievajú často psíčkari, mládež, ale aj bezdomovci, prípadne tadiaľ prechádzajú ľudia zo sídliska do blízkych administratívnych budov na Einsteinovej ulici. "Zviera, človek, dieťa, by nemal šancu sám odtiaľ vyliezť," myslí si majiteľ psa.

Jama je hlboká. Ani prípadný hlasný krik človeka by z nej nebolo nepočuť. Ten, kto ukradol alebo zobral poklop z kanála, vytvoril prakticky pascu. Na spodu šachty čakal na obeť ešte aj hranatý nebezpečný betón. Hasiči jamu provizórne prikryli a Danny sa pri pohľade do nej aj dnes roztriasol. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy