Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Juraj mal doma 7-tisíc dávok marihuany, takmer 500 kusov extázy aj heroín
Zdielať na

Juraj mal doma 7-tisíc dávok marihuany, takmer 500 kusov extázy aj heroín

MADUNICE / Tisíce dávok drog o hmotnosti viac ako 3 kilogramy, ako aj stovky tabliet extázy. Také množstvo zaistili trnavskí kriminalisti pri razii u 26-ročného Juraja. No toto číslo ešte nie je konečné, ako aj suma vyše 40-tisíc eur.

Policajti a kriminalisti vykonali domovú prehliadku v obci Madunice na základe príkazu sudcu. Juraja, ktorého podozrievali z predaja drog, už dlhšie sledovali a v stredu dopoludnia prišli priamo k nemu do rodinného domu. Už pri ich príchode sa 26-ročný mladík ku všetkému priznal a materiál im dobrovoľne vydal. Policajti následne zaistili päť plastových vedier, ako aj niekoľko desiatok vreciek s obsahom marihuany. Ďalej zaistili hnedý prášok, kryštalické látky, ako aj rôzne tabletky, zatavené striekačky a dokonca aj vyrobené masti a ďaľšie predmety. A, samozrejme, aj väčší obnos peňazí.

"Identifikovaných bolo vyše sedemtisíc jednorázových dávok marihuany o hmotnosti asi 3,5 kg a 479 tabliet ako extáza, pričom hodnota týchto drog predstavuje 40 705 Eur," povedal  Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ Trnava. No táto suma a množstvo však ešte nie sú konečné. Ďalšie látky s podozrením na marihuanu, heroín, kokaín a extázu zaslali na expetízu. Podomácky vyrobené masti dokonca predával aj prostredníctvom sociálnej siete.

Policajti 26-ročného Juraja zadržali a predviedli na policajnú stanicu. Následne bol obvinený z drogovej trestnej činnosti. Na základe všetkých dôkazov sa už dnes postavil pred sudcu. Juraj bol od zadržania v policajnej cele. Pred senát Okresného súdu sa postavil krátko po druhej hodine popoludní, kde si vypočul svoj verdikt. Priamo z pojednávacej miestnosti ho s putami na rukách policajti previezli do väzby. Ak ho uznajú vinným, vo väzení môže zostať až 20 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy