Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Basketbalistu Prievidze obvinili zo sexu s maloletou. Natočil si ju na telefón
Zdielať na

Basketbalistu Prievidze obvinili zo sexu s maloletou. Natočil si ju na telefón

PRIEVIDZA / Basketbalový tím Prievidze prišiel o svoju najväčšiu hviezdu. Dvadsaťtriročný Američan je momentálne za mrežami. Je obvinený z toho, že mal pohlavný styk s neplnoletým dievčaťom. Nahral si ho na mobil a dievča potom vydieral.

Mal byť posilou prievidzského basketbalového tímu. Zo športovej haly však putoval rovno do policajnej cely. "Prievidzskí policajti zadržali 23 ročného muža, cudzieho štátneho príslušníka, ktorý je podozrivý z niekoľkých trestných činov," uviedla pre TV JOJ hovorkyňa trenčianskej polície Elena Antalová.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia polície mal mať pohlavný styk s neplnoletým dievčaťom, ktoré údajne následne začal vydierať.

Sex pred diskotékou

K pohlavnému styku medzi americkým basketbalistom a mladým dievčaťom malo dôjsť pred jednou z prievidzských diskoték. Mladý muž si všetko nakrúcal na mobil. Potom údajne dievčaťu pohrozil, že ak za ním ešte raz nepríde, záznam zverejní na sociálnej sieti.

Pár hodín potom, ako mladé dievča všetko povedalo na polícii, skončil basketbalista v cele.

"My ako klub máme momentálne len informáciu, že náš hráč bol zadržaný a je vypočúvaný ako podozrivý. Včera po výzve aby sa dostavil na políciu tak dobrovoľne aj učinil. V rámci našich interných smerníc bola hráčovi pozastavená činnosť, bol suspendovaný." uviedol generálny manažér BC Prievidza Martin Boško.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia polície by mal v krátkom čase vyšetrovateľ spracovať návrh na jeho väzobné stíhanie.

"S podozrivým vyšetrovateľ momentálne vykonáva procesné úkony. Vzhľadom k tomu nie je možné k prípadu povedať bližšie informácie," dodala policajná hovorkyňa. Talentovaný hráč prišiel do Prievidze pred dvomi mesiacmi. Mal byť posilou a paradoxne na palubovku sa ani nedostal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy