Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pod vplyvom vetra sa zrútil murovaný plot, zabil tínedžera
Zdielať na

Pod vplyvom vetra sa zrútil murovaný plot, zabil tínedžera

HUL / V obci Hul (okres Nové Zámky) sa stala tragédia. Pre silný vietor sa tam zrútil murovaný plot, ktorý zasiahol 17-ročného chlapca do oblasti hlavy. Napriek rýchlej pomoci mu už záchranári nedokázali pomôcť. Informáciu pre televíziu JOJ potvrdila polícia.

Múr sa zrútil pri miestnych potravinách. Aj napriek okamžitej pomoci sa ho zachrániť nepodarilo a zraneniam podľahol.

Silný vietor trápil Nitru od siedmej hodiny večer. Hasiči zasahovali pri množstve popadaných stromov v Šali a okolí, Zlatých Moravciach aj Topoľčiankach.

"Hasiči boli dnes pred siedmou hodinou večer vyslaní na ulicu Juraja Holčeka v obci Hul, okres Nové Zámky. Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že následkom silného vetra sa zrútil murovaný plot a privalil jednu osobu. Hasiči osobu vyslobodili, tá svojim zraneniam na mieste podľahla," informuje hovorkyňa hasičov Zuzana Farkasová.

Podľa informácií televízie JOJ na mieste, kde padol múr stavajú skládku. Múr bol postavený z betónových tvárnic. Kamarát Artiona, ktorý zomrel,uviedol, že tínedžer išiel k plotu, aby vykonal potrebu. Keď kamarát počul, že sa niečo stalo, okamžite tínedžerovi utekal na pomoc. 

Obhliadajúca lekárka uviedla, že mladík utrpel zranenia hlavy nezlúčiteľné so životom. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy