Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladík sa vracal z tuningového zrazu, havaroval na Liptove
Zdielať na

Mladík sa vracal z tuningového zrazu, havaroval na Liptove

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / V obci Hybe havaroval mladík, ktorý sa vracal z tuningového zrazu. Podľa obyvateľov ulice sa tri autá na rovnej ceste v dedine zrejme predbiehali, v tom jeden z vodičov stratil nad vozidlom kontrolu. Zastavil ho až náraz do oplotenia záhradky pred domom.

Pani Andreu a jej susedov zobudila silná rana v utorok, krátko po tretej hodine ráno.

"Povedala som si, hádam to nie je to, čo si myslím. Vyšla som von z domu a auto tu bolo zrolované, plot zničený. Susedia mali zrolovaný stĺpik a celú bráničku," uviedla pre TV JOJ obyvateľka domu Andrea Barancová.

Hrozila tragédia

Nechýbalo veľa a krikľavo zelená Honda by narazila priamo do betónového stĺpa. Dvadsaťjeden ročný vodič mal šťastie v nešťastí, stĺp len mierne oškrel bočnou stranou vozidla.

Auto však zdemolovalo oplotenie záhradky aj susednú bránu. Tú odhodilo niekoľko metrov do dvora. "To boli nejakí mladí chalani, ktorí išli z Banskej Bystrice, z nejakého tuningového zrazu. Zrejme sa predbiehali, údajne dostal vodič mikrospánok a po šmyku skončil na tejto záhrade," dodáva obyvateľka domu.

"Pri udalosti k zraneniu osôb nedošlo. U 21-ročného muža vykonanou dychovou skúškou alkohol zistený nebol," uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy