Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dramatická záchranná akcia. Auto sa prevrátilo a privalilo spolujazdkyňu
Zdielať na

Dramatická záchranná akcia. Auto sa prevrátilo a privalilo spolujazdkyňu

BANSKÁ BYSTRICA / Dramatická záchranná akcia sa odohrala na vjazde do Banskej Bystrice. Na Mičinskej ceste sa do priekopy prevrátilo osobné auto. Záchranári aj hasiči pomáhali nielen 22-ročnému vodičovi, ale aj 28-ročnej spolujazdkyni. Prevrátené auto jej privalilo ruku. Akoby zázrakom vyviazla bez zranení 6-ročná prváčka Veronika.

Cestu po nehode zablokovali autá hasičov aj záchranárov. Všetci mali plné ruky práce so zranenou posádkou osobného auta. To sa pri zjazde smerom na Banskú Bystricu prevrátilo na bok. "Po príchode na miesto udalosti boli dve osoby zranené, nachádzali sa mimo vozidla," informuje veliteľ zásahu Marek Šucháň. 

Auto zrejme v dôsledku šmyku narazilo do svahu, po čom ostalo prevrátené na boku. Záchranné zložky pomáhali 28-ročnej spolujazdkyni, ktorá utrpela mimoriadne ťažkú zlomeninu ruky a to počas toho ako sa auto prevrátilo na bok. Do nemocnice viezli okrem nej aj 22-ročného vodiča osobného auta. 

Akoby zázrakom vyviazla bez zranení iba 6-ročná Veronika, dievčatko, ktoré zajtra ide po prvýkrát do školy sedelo na zadnom sedadle. Potom čo ju prezreli záchranári sa jej ujali policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy