Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Svadobčania mali tragickú nehodu. Muža na mieste oživovali, no boj o život nakoniec prehral
Zdielať na

Svadobčania mali tragickú nehodu. Muža na mieste oživovali, no boj o život nakoniec prehral

VRANOV NAD TOPĽOU / K vážnej dopravnej nehode došlo v sobotu večer. Jeden muž skončil v ťažkom stave v nemocnici. Predtým ho ale museli ešte na mieste nehody oživovať. Napriek snahe lekárov v nemocnici boj o život prehral.

Boli to svadobní hostia. Po prejazde zákrutou v mestskej časti Vranova nad Topľou auto vyletelo z cesty rovno do poľa. Auto sa niekoľkokrát prevrátilo až skončilo opäť na kolesách. Iba pár metrov od rodinného domu. Ako prví boli na mieste nehody policajti. Jeden zo spolujazdcov bol ťažko zranený a v bezvedomí. Vďaka policajtom dostal prvú pomoc, ktorí ho na mieste oživovali.

Bojoval o život

Ťažko zraneného muža previezli do nemocnice. Z havarovaného auta ostal len nepojazdný vrak. Mladého svadobčana oživovali aj záchranári dlhé desiatky minút, kým sa podarilo obnoviť jeho životné funkcie. Dvom ľuďom, vrátane vodiča, sa akoby zázrakom nič nestalo. "Privezený muž mal vážne poranenia hlavy, ako aj iných vnútorných orgánov. Aj napriek enormnej snahe záchranárov a lekárov nemocnice, krátko po prevoze exitoval," uvádza hovorca Svet zdravia Tomáš Král. 

Príčina neznáma

K presnej príčine nehody sa nevedel na mieste vyjadriť ani znalec z odboru dopravy. Po čase prišla k nehode aj rodina posádky. Sami netušili, čo sa mohlo stať. Naposledy ich videli predtým, ako išli z domu na svadbu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy