Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická nehoda na železničnej trati. Muž skočil pod vlak pre nešťastnú lásku
Zdielať na

Tragická nehoda na železničnej trati. Muž skočil pod vlak pre nešťastnú lásku

LIPTOVSKÝ HRÁDOK / Tragická nehoda sa stala vo Važci neďaleko železničnej stanice, kde vlak zabil 38-ročného muža. Na mieste už zasahujú hasiči aj polícia z Liptovského Hrádku. Dôvodom jeho konania, mala byť podľa svedkov nešťastná láska. Policajti našli na mieste aj zápisník s listom na rozlúčku.

Tragická nehoda sa stala v stredu vo večerných hodinách na železničnej stanici vo Važci. Podľa dedinčanov muž stál neďaleko železničnej trate, modlil sa a nahlas plakal.  Bolo po 18:00 hodine, keď k železničnej zastávke prichádzal rýchlik smerujúci z Bratislavy do Košíc.

Rozrušený muž sa k nemu rozbehol a skočil priamo pred rútiaci sa vlak. Rušňovodič robil čo mohol, ale zrážke už nevedel zabrániť. Jozef z Levoče utrpel mnohonásobné devastačné poranenia, ktorým na mieste podľahol. Svoje posledné slová napísal do zápisníka, ktorý našli policajti neďaleko trate.

Podľa nich mala byť dôvodom jeho konania nešťastná láska. "U 46-ročného rušňovodiča bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom, obhliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie," informuje policajná hovorkyňa Jana Balogová. Železničnú dopravu v tomto úseku opätovne v plnom rozsahu obnovili po viac ako dvoch hodinách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy