Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muži sa stretli za účelom intímneho styku. Skončilo to brutálnou vraždou
Zdielať na

Muži sa stretli za účelom intímneho styku. Skončilo to brutálnou vraždou

PREŠOV / Mladík z východného Slovenska mal podľa obžaloby brutálne dobodať svoju obeť a zavraždiť. So svojou obeťou, sa podľa polície mal stretnúť pre sex. Na tele nebohého našli niekoľko desiatok bodných rán.

Jedným zo svedkov bol mladý muž, s ktorým si obžalovaný mladík dohodol stretnutie za účelom poskytnutia sexuálnych služieb. Podobne tomu bolo aj v prípade zavraždeného muža. K stretnutiu došlo v osobnom aute, na odľahlom mieste za dedinou. Tam mal 43-ročný muž, ktorého našli zavraždeného, žiadať od mladíka niečo, čo sa mu nepáčilo. "Keďže nechcel pokračovať v tej sexuálnej aktivite tak na neho vytiahol nôž, môj klient bol fyzicky silnejší mu ho zobral a konal v stave, ktorý pripomína stav zníženej príčetnosti," povedal obhajca obžalovaného Daniel Lipšic.

Podľa súdneho znalca, ktorý vypovedal už na predošlom pojednávaní, mal zavraždený muž na tele približne 60 bodnorezných rán. Neďaleko miesta činu bola nájdená aj vražedná zbraň. Zakrvavený, asi 12 centimetrov dlhý skladací nôž. Mladík mal v čase, keď ho zadržali a obvinili z vraždy, iba 16 rokov. Odvtedy je stíhaný väzobne. Podľa policajných informácií mu ako mladistvého hrozí za obzvlášť závažný zločin vraždy až 15 rokov za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy