Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Záhadná smrť. Na odpočívadle našli telo muža
Zdielať na

Záhadná smrť. Na odpočívadle našli telo muža

ZVOLEN / Záhadná smrť na strednom Slovensku. Na odpočívadle pri benzínovej pumpe neďaleko Zvolena našli bezvládne telo muža. Ležal vedľa kamióna, ktorý bol stále naštartovaný. Príčina smrti zatiaľ známa nie je.

Skoro ráno, iba pár metrov za vjazdom na benzínovej pumpe na R1 pri Budči, našli zamestnanci bezvládne mužské telo. Ležalo na zemi, tesne vedľa kamióna, ktorý mal stále naštartovaný motor. Vyzeralo to tak, akoby vodič tesne pred tým vystúpil a hoci zatiahol ručnú brzdu, vypnúť motor už nestihol.

"Hliadka bola na benzínovom čerpadle, od záchranárov mali info o osobe čo nejaví známky života, našli sme ho ležať vedľa kamióna," povedala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Svedkovia sa snažili mužovi pomôcť sami, a hoci okamžite volali aj záchranárov, ich pomoc už bola v tých chvíľach zbytočná. Aj napriek snahe sa mužovi život zachrániť nepodarilo.

"Záchranári 58-ročného muža oživovali, no žiaľ neúspešne," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Okolnosti smrti 58-ročného kamionistu ešte v tejto chvíli známe nie sú. Policajti prehľadali okolie a dokonca si vyžiadali aj kamerové záznamy z benzínovej pumpy.

"Nič nenasvedčuje tomu, že by mu niekto ublížil," doplnila Kováčiková. 

Čo sa mužovi presne stalo bude známe až po vykonaní pitvy. Vylúčiť sa nedá náhla nevoľnosť, ktorá ho zrejme premohla za volantom. Stihol ešte odbočiť na benzínovú pumpu odkiaľ si zrejme chcel zavolať pomoc, no žiaľ to už nestihol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy