Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nehoda pri Triblavine paralyzovala dopravu smerom na Trnavu
Zdielať na

Nehoda pri Triblavine paralyzovala dopravu smerom na Trnavu

BRATISLAVA/TRNAVA / Dopravná nehoda pri Triblavine paralyzovala dopravu smerom na Trnavu. Podľa polície tam krátko po piatej hodine popoludní spadla s motorkou motorkárka. Ženu s vážnymi zraneniami previezol do nemocnice vrtuľník. Polícia diaľnicu uzavrela a vodiči zostali uväznení v kolónach.

Po páde 45-ročná vodička utrpela zranenia, pre ktoré ju museli transportovať vrtuľníkom do jednej z bratislavských nemocníc. Diaľnica bola upchatá už od Bratislavy. Vodiči hlásili zdržanie 140 minút. "Čakali sme pri 20. kilometri približne 1,5 hodiny," uviedla vodička Martina. Premávka sa v týchto chvíľach pohla. Podľa Martiny je premávka zhustená aj pre opravu mosta Blatné.

"Z dôvodu pristátia záchranárskeho vrtuľníka, dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody, bola doprava na diaľnici čiastočne obmedzená a premávku usmerňovali hliadky dopravnej polície," uviedla policajná hovorkyňa Lucia Miháliková. "Čakali sme pri 20-tom kilometri približne hodinu a pól. Premávka sa potom pohla. Premávka bola zhustená aj pre opravu mosta Blatné," hovorí diváčka Martina. 

Okolnosti, ktoré tejto dopravnej nehode predchádzali, sú predmetom vyšetrovania policajtov diaľničného oddelenia Policajného zboru Bratislava.

Najčítanejšie správy