Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Výtržníctvo zverejnili na videu. Nedošlo im, že je to priznanie
Zdielať na

Výtržníctvo zverejnili na videu. Nedošlo im, že je to priznanie

GEORGIA / Veľmi draho vyšla dvoch mladíkov ich bláznivá výprava zverejnená na sociálnej sieti. Polícii tak poskytli priamy dôkaz o tom, ako sa vlámali do školy, zničili majetok, ohrozovali náhodných okoloidúcich a neušetrili ani policajné auto.

Dvojica výrastkov z Georgie považovala za veľkú zábavu, to, že si svoje vystrájanie budú nahrávať a uverejnia to na internete. Najskôr sa násilím vlámali do školy, poškodili strop v telocvični, vyrabovali chladničku v školskej jedálni a ukradli tlačivá. Tým sa to neskončilo. Ukradli zo školy hasiaci prístroj, sadli do auta a začali ním striekať na ľudí na chodníku. "Trvalo mi, kým sme po nich upratali. Dvoch zákazníkov vystrašili na smrť," hovorí čašníka Addison Phelps.

Zlatým klincom celého programu bolo vystúpenie na policajnom aute. Keď videli, že je neoznačené a nestrážené, urobili si z neho trampolínu. Zopár ľudí dvojicu na internete spoznalo a upozornilo na nich políciu. Dvojica mladíkov už o svojom výlete rozmýšľa za mrežami, na súde budú čeliť obvineniam z piatich trestných činov. Do začiatku procesu by sa mohli vykúpiť kauciou 60 tisíc dolárov, na tu oni, ani ich príbuzní nemajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy