Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Otca (42), ktorý jediný prežil požiar v Terchovej, previezli letecky do Bratislavy
Zdielať na

Otca (42), ktorý jediný prežil požiar v Terchovej, previezli letecky do Bratislavy

TERCHOVÁ / Tragický požiar v Terchovej, ktorý zo stredy na štvrtok pripravil o život matku a jej dve dcérky vyšetrujú nielen policajti, ale aj zisťovatelia príčin vzniku požiarov. Táto nepochopiteľná tragédia zasiahla nielen príbuzných, ale aj zasahujúcich hasičov a policajtov. Prežil iba otec rodiny, ktorý sa spolu s manželkou Ruženou so všetkých síl snažil zachrániť deti.

Vyšetrovanie tragickej nehody naďalej pokračuje. Výsledky zatiaľ známe nie sú. Z ničivých plameňov sa dostal iba otec rodiny, ktorý sa už nedokázal pre rozsiahle plamene k rodine dostať. Do žilinskej nemocnice previezli 42-ročného Mateja. Jeho stav bol veľmi vážny, utrpel ťažké popáleniny po celom tele. Na základe žiadosti rodiny Fakultná nemocnica v Žiline na druhý deň po nehode odmietla podať informácie o zdravotnom stave otca. Podľa našich informácií Mateja v piatok krátko popoludní leteckí záchranári transportovali na kliniku popálenín v Bratislave.

Rodina žijúca v Rakúsku trávila na chate prázdniny. Po návrate z túry uložili rodičia svoje dve dcéry Miu a Lauru spať na poschodie. Krátko pred jedenástou večer chaalupu zasiahol ničivý požiar. Manželia zacítili dym, okamžite bežali hore. V momente, keď Ružena otvorila dvere, odhodila ich tlaková vlna.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy