Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
V prípade vraždy v Cíferi obvinili syna zavraždeného
Zdielať na

V prípade vraždy v Cíferi obvinili syna zavraždeného

CÍFER / Hádka medzi otcom a synom, ku ktorej došlo v stredu, skončila tragicky. Policajné vyšetrovanie zatiaľ smeruje k tomu, že čin mal spáchať práve syn 57-ročného Ľuboša. Svojmu otcovi mal uštedriť približne 30 bodných a rezných rán.

Susedia, ktorí počuli z rodinného domu krik a buchot netušili, že sa za dverami odohráva posledná hádka medzi týmito dvoma mužmi. Záchranári po príchode konštatovali u 57-ročného Ľuboša smrť. 

"Polícia obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy 20-ročného muža," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Trnava Mária Linkešová. Doterajšie úkony totiž stačili na to, aby mladíka obvinili. O tom, či zostane na slobode alebo pôjde do väzby sa rozhodne už v sobotu. 

Dvadsaťročného Briana vypočúvali na polícii od stredy. Telo nebohého poslali na pitvu. "Vyšetrovateľ podal návrh na jeho väzobné stíhanie. Až do rozhodnutia o väzbe zostáva v cele policajného zaistenia," dopĺňa Linkešová. 

Brianovi hrozí prísny trest aj napriek jeho nízkemu veku. Trestná sadzba za vraždu je 15 až 20 rokov. Keďže Brian mal zavraždiť svojho vlastného otca, jeho trest sa môže zvýšiť na 20 až 25 rokov alebo doživotie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy