Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vražda v Cíferi: Polícia začala trestné stíhanie
Zdielať na

Vražda v Cíferi: Polícia začala trestné stíhanie

CÍFER / V súvislosti s tragédiou v obci Cífer začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Trnave trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Naďalej priebehajú procesné úkony, výsluchy svedkov a je vykonávaná súdno-lekárska pitva. Podozrivý muž je stále zadržiavaný.

V stredu v popoludňajších hodinách došlo v obci Cífer (okr. Trnava) k tragickej udalosti. O život prišiel 57-ročný muž, ktorý mal na tele približne tridsať bodných a rezných rán. Polícia krátko po tragédii zadržala aj mladého muža. Podozrivým je syn nebohého muža.

Rodinná tragédia sa stala okolo jednej popoludní. "Päťdesiatsedemročný muž mal viaceré otvorené rezné a bodné rany na tele a záchranári po príchode na miesto mohli už len skonštatovať jeho úmrtie," uviedol hovorca operačného strediska záchranárov Boris Chmel.

Od domu, kde sa stala tragédia, je policajné oddelenie vzdialené necelých sto metrov. Na mieste činu tak bola hliadka okamžite. "Polícia ešte v tejto chvíli vykonáva dokumentovanie udalostí, potrebné procesné úkony a taktiež previerky po operatívnej línii. V súvislosti s udalosťou bola zadržaná jedna osoba," uviedla hovorkyňa trnavskej krajskej polície Martina Kredatusová.

Podľa informácií TV JOJ by mal byť zadržaným syn dobodaného, Brian. Rodina sa podľa obyvateľov obce do Cífera prisťahovala z Ameriky len pred niekoľkými rokmi a boli nekonfliktní a bezproblémoví. Brian počas štúdia na gymnáziu v Trnave vyhrával olympiády z Anglického jazyka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy