Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Polícia prehľadávala obec Zliechov, hľadala štyri mŕtve telá
Zdielať na

Polícia prehľadávala obec Zliechov, hľadala štyri mŕtve telá

ZLIECHOV / V obci Zliechov (okres Ilava) od rána zasahovali policajti z Národnej kriminálnej agentúry. Tí prehľadávali dom na konci dediny ale aj neďalekú lúku. Práve tam majú byť zahrabané ostatky tiel troch žien a jedného dievčaťa. Zabil ich podľa polície Miroslav, ktorého pred dvomi týždňami zatkli. K vraždám sa údajne priznal.

Policajti z NAKA prehľadávali nielen dom, v ktorom býval, ale aj jeho okolie. "Že zabil ženu s deckom," uviedol obyvateľ obce.

Toto podozrenie mali policajti niekoľko mesiacov. Muža sledovali a nakoniec skončil vo väzbe. Spolu s priateľkou mali údajne týrať jej malého syna. Len čo sa ocitol za mrežami, tak sa priznal k ohavnému činu. "Že zabil pred štyrmi rokmi svoju ženu aj deti," dodal ďalší obyvateľ.

Miroslav sa podľa informácií TV JOJ z prostredia polície priznal až ku štyrom vraždám. Zabiť mal tri ženy. Medzi jeho obeťami je údajne aj malé dievčatko. Policajti pátrali po nich niekoľko rokov. Naposledy ich videli práve s Miroslavom. "Náušnice mal, potetovaný, mal dvoch psov zabijakov," opisuje Miroslava jeden z obyvateľov obce.

Policajti priviezli na miesto aj muža, ktorý im podľa našich informácií prišiel ukázať, kam telá zakopal. "Sem som dal fúrik a začal sypať," povedal na mieste Miroslav.

Podľa doterajších zistení Miroslav telá údajne pálil v krbe. Popol mal vysýpať len pár metrov od domu, na lúku, hneď vedľa cesty na začiatku dediny. Policajti z Národnej kriminálnej agentúry tu zaisťovali stopy od rána. "Vzhľadom k prebiehajúcemu vyšetrovaniu nie je možné poskytnúť bližšie informácie," uviedol hovorca policajného prezídia Martin Wäldl.

Z tiel sa pravdepodobne zachovali iba úlomky kostí. Lúku, na ktorú Miroslav vyvážal popol teraz kúsok po kúsku prehľadávajú za pomoci bagra.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy