Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Martina, ktorý sa bez stopy stratil pri Liptovskej Mare, našli
Zdielať na

Martina, ktorý sa bez stopy stratil pri Liptovskej Mare, našli

LIPTOVSKÁ MARA / Hasiči a policajti už od včera hľadali nezvestného 30-ročného Martina. Pri Liptovskej Mare sa bez stopy stratil v utorok popoludní. Na brehu sa našlo iba jeho oblečenie a mobilný telefón. Žiaľ na poludnie vyhasla aj posledná nádej že sa mladý inžinier vráti domov. Jeho bezvládne telo našli v sielnickej zátoke potápači.

Hasiči z Liptovského Mikuláša sa do pátrania opäť pustili pred ôsmou hodinou ráno. Zakrátko im prišli na pomoc aj potápači zo Žilinskej záchrannej brigády, aj kamaráti nezvestného 30-ročného Martina. Predchádzajúci deň hľadali až do polnoci, bezvýsledne. Podmienky nemali najlepšie. "Dnes prejdeme sektory, ktoré neboli včera prehľadané. Viditeľnosť je momentálne nulová, dno je väčšinou bahnisté, pri vyhľadávaní sa voda skalí, nie je vidieť nič," informoval ešte v ranných hodinách Branislav Zápeca, veliteľ zásahu.

Už po niekoľkých hodinách telo muža potápači vylovili z Liptovskej Mary. Stále ale nie je jasné, čo sa na brehu vodnej priehrady v utorok popoludní udialo. Martin bol v kolibe na školení spolu so svojimi kolegami. Naposledy ho videli o 16:00 popoludní, sporo odetého blízko vody. "Lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie smrti. Poverený príslušník vo veci začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," informoval hovorca žilinskej polície Radko Moravčík.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy