Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Žena sa s autom zrútila do rokliny. Našli pri nej alkohol aj lieky
Zdielať na

Žena sa s autom zrútila do rokliny. Našli pri nej alkohol aj lieky

PEZINSKÁ BABA / V utorok krátko po druhej hodine popoludní vyrazili záchranárske zložky k vážnej dopravnej nehode v okrese Malacky. Tá sa stala na ceste medzi Pernekom a horským priechodom Pezinská Baba. Auto tam skončilo v 30 metrovej rokline.

Vodička, ktorá sa popoludní vracala do Malaciek cez Pezinskú Babu, zišla z doposiaľ nezistených príčin mimo cesty a skončila v 30 metrovej rokline. Tak znela prvotná informácia. Mysleli si to nielen vodiči čakajúci na uzavretej ceste, ale aj privolané záchranné zložky. Po príchode našli 57-ročnú vodičku ležať pri vozidle.

"Príslušníci poskytli zranenej osobe na mieste predlekársku pomoc, následne ju transportovali pomocou lezeckej techniky k vozidlu záchrannej služby," opísal zásah Juraj Slovinský, riaditeľ OR HaZZ Malacky. Leteckým záchranárom však pristátie komplikoval silný vietor. Pilot musel napokon pristáť na futbalovom ihrisku v obci Pernek.  

Vodičku previezli vrtuľníkom do Univerzitnej nemocnice na bratislavských Kramároch. Podľa  informácií TV JOJ sa však v aute mali nájsť lieky ako aj alkohol. Polícia preto údajne operuje aj s verziou pokusu o samovraždu. Žena je stabilizovaná, no zostáva hospitalizovaná v nemocnici.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy