Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Odmietol si ju vziať. Prinútila ho k styku a odrezala mu penis
Zdielať na

Odmietol si ju vziať. Prinútila ho k styku a odrezala mu penis

Archívna reportáž

NAÍ DILLÍ / Pouličný predavač z Indie, Ravi, si odmietol vziať za manželku 23-ročnú ženu, s ktorou tvorili pár štyri roky. Jej príbuzní ho zlákali k nim domov. Tam sa ho žena pokúsila presvedčiť na jeden posledný, rozlúčkový styk. Podľahol. Po styku 35-ročnému Ravimu penis odrezala.

Ženu rozzúrilo, že po štyroch rokoch vzťahu ju 35-ročný Ravi odmietol pojať za manželku. Ten sa obhajoval tým, že proti svadbe bola jeho rodina, uvádza portál The Times of India. Žena sa mu údajne vyhrážala, že ho čakajú kruté následky. Vyhrážku splnila.

Do domu 23-ročnej ženy ho vlákala jej rodina. Tam ho údajne jeho bývalá priateľka zatiahla do kúpeľne, vyzliekla a prinútila k pohlavnému styku. Následne mu penis kuchynským nožom odrezala. Ravi tvrdí, že v dome bol ženin brat a jej švagriná, no neurobili nič, aby jej zabránili v útoku. 

Po útoku vybehol Ravi z domu kričiac o pomoc. Susedia ho uvideli a zavolali políciu a záchranku. V nemocnici sa podrobil chirurgickému zákroku. Žena a jej príbuzní sú na úteku, polícia tvrdí, že sa spojili, aby jej v útoku pomohli. 

Pozrite si archívnu reportáž o prípade, keď si chcel muž odrezať penis sám.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy