Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ženy mlátil kovovou tyčou a mačetou
Zdielať na

Ženy mlátil kovovou tyčou a mačetou

DRŽKOVCE / V obci v okrese Revúca sa odohral krvavý večer, ktorý mohol skončiť tragicky, nebyť mladého muža, ktorý zasiahol. Bez príčiny 21-ročný Mário brutálne zaútočil mačetou a železnou tyčou na starostku obce aj miestnu krčmárku.

Starostka bola práve v miestnosti neďaleko pohostinstva. Zareagovala na buchot a vybehla von. Muž ju v tej chvíli zasiahol tyčou do hlavy. Aký mal motív, starostka netuší.

"Bol vyzlečený do pol pása, taký bol ako šialený. Vbehol dnu do krčmy, von, dnu, von. Ako nenormálny človek," opisuje divokú situáciu Jozef, ktorý všetko videl. Dôvod, prečo starostku napadol, netušila ani ona sama. Podarilo sa jej utiecť, muž však s útokom neprestal. Zaútočil na krčmárku, ktorú udrel minimálne osemkrát. Mačetou aj tyčou. Vtedy zasiahol zákazník, 28-ročný Ladislav.

Mohlo ísť o drogy

Odvážny zákaznik útočníka držal až do príchodu polície. "Vyšetrovateľ v revúcej obvinil 21-ročného muža zo zločinu ublíženia na zdraví, prečinu nebezpečného vyhrážania a z prečinu vyhrážania. Hrozí 4 až 10 rokov," informovala hovorkyňa policajného zboru Mária Faltániová. Jeden z obyvateľov obce Tibor si myslí, že vo veci mohli byť drogy. Toxikologické vyšetrenie ale nepreukázalo, že by užil nejakú drogu. Viacerí nám ale potvrdili, že Mário užíva látku zvanú Herba, tá však nie je zapísaná v zozname omamných a psychotropných látok.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy