Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pri nehode sa zrazili štyri autá, cestu uzavreli
Zdielať na

Pri nehode sa zrazili štyri autá, cestu uzavreli

BRATISLAVA / Bratislavskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode troch osobných áut na Ceste na Senec v Bratislave. Na mieste zasahovalo 15 príslušníkov s tromi kusmi hasičskej techniky. Polícia cestu uzavrela.

Z dôvodu dopravnej nehody štyroch motorových vozidiel, ku ktorej došlo pri Zlatých pieskoch v stredu krátko pred piatou, uzavreli Cestu na Senec, v smere von z mesta. Dopravu usmerňovali hliadky dopravnej polície, odklon dopravy viedli cez Vajnorskú ulicu.

"Štyridsaťpäťročný muž bol s polytraumou prevezený do Univerzitnej nemocnice Ružinov, 25-ročná žena mala poranenú dolnú končatinu a 27-ročný muž rameno. Títo skončili v nemocnici na Kramároch a 25-ročný muž, ktorý mal poranené brucho bol prevezený do nemocnice v Starom meste," uviedol hovorca operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Záchranárov zavolal muž z neďalekej ubytovne, pomáhali aj vodiči áut, ktorí boli za nehodou. Podľa informácií TV JOJ, svedkovia tvrdia, že vodič bieleho Mercedesu vyšiel do protismeru keď predbiehal cez dve plné čiary a zrejme on zapríčinil nehou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy