Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V bratislavskom Ružinove sa strieľalo, dvaja mŕtvi
Zdielať na

V bratislavskom Ružinove sa strieľalo, dvaja mŕtvi

BRATISLAVA / V bratislavskom Ružinove sa popoludní strieľalo. Na mieste bol mŕtvy majiteľ realitnej kancelárie a postrelený páchateľ, ktorý svojim zraneniam neskôr podľahol v sanitke. Muži sa pred streľbou pohádali.

K streľbe na Komárnickej ulici prišlo krátko popoludní. Na adrese sídli viacero firiem a na ďalších poschodiach sú byty. Podľa informácií televízie JOJ počula obyvateľka jedného z bytov niekoľko rán. Na miesto ako prví dorazili policajti z PMJ-čky.
Na prvom poschodí na balkóne mala stáť žena, ktorá ich pustila dovnútra iným vchodom, pretože dvere, ktorými sa išlo do priestorov ku kancelárii boli zatvorené. Policajti museli preliezť cez balkón. Potom, ako vošli do kancelárie mali ihneď volať posily. 

Obyvatelia zo susediacich bytoviek, či zamestnanci iných firiem, nič nepočuli. Len videli prichádzajúce záchranné zložky. Na mieste sa zhromaždilo niekoľko obyvateľov.
Obeťou streľby je 39-ročný Michal, majiteľ realitnej kancelárie. Podľa výpisu z obchodného registra bol aj jej jediným konateľom. Firma fungovala približne rok. Podľa zdroja blízkeho polícii sa v kancelárii stretol so 60-ročným Milanom. Muži sa podľa polície pohádali. Milan na Michala vytiahol zbraň. Ten sa pokúsil ujsť, no starší muž hzasiahol minimálne siedmimi ranami. Potom si mal Milan sadnúť na stoličku priamo v kancelárii a zbraň obrátiť proti sebe. Záchranári už majiteľovi realitnej kancelárie nedokázali pomôcť. Postrelený Milan ešte dýchal.
"Záchranári ho ešte niekoľko desiatok minút v sanitke oživovali, no neúspešne," informuje hovorca záchranárov Boris Chmel.


Súvisiace články

Najčítanejšie správy