Jasno
11°
Bratislava
Vodič auta narazil do motorky, nehoda mala vážne následky
Zdielať na

Vodič auta narazil do motorky, nehoda mala vážne následky

DOBOGOV / Na ceste medzi Košicami a Rožňavou pri obci Dobogov sa v nedeľu podvečer zrazil motocyklista a osobným autom. Pri nehode sa zranil motorkár a jeho spolujazdkyňa. Obaja skončili v nemocnici.

Motorkári mali namierené do reštaurácie pri ceste. Pri odbočovaní vľavo do nich zozadu narazil vodič SUV Subaru. Vodič motorky a jeho spolujazdkyňa zostali po zrážke nehybne ležať na zemi. Podľa informácií TV JOJ im prvú pomoc poskytli okoloidúci vodiči. Na miesto nehody zakrátko dorazili hasiči i záchranári. Vodič motorky mal zranený hrudník. Jeho spolujazdkyňa mala vážnejšie zranenia chrbtice a zlomenú nohu. Oboch previezli do nemocnice. Vodič Subaru vyviazol bez zranení.

Presnú príčinu a okolnosti nehody zisťujú policajti. "Vodič sa pravdepodobne nevenoval plne vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, narazil do zadného kolesa motocykla. Po náraze vodič motocykla i jeho spolujazdkyňa spadli na cestu," informovala hovorkyňa KR PZ Košice, Jana Mesárová. Počas dokumentovania udalosti na mieste riadili premávku. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy