Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Falošný policajt dopokutoval, chytili ho
Zdielať na

Falošný policajt dopokutoval, chytili ho

NITRA / Polícia podľa informácií TV JOJ chytila muža, ktorý sa vydával za policajta a vyberal od ľudí pokuty. Muž na seba upozornil potom, ako na rýchlostnej ceste R1 so zapnutou signalizáciou zastavoval autá a žiadal šoférov, aby zaplatili pokuty.

Policajná hliadka muža chytila v Nitre na Bratislavskej ulici odkiaľ ho previezli na policajnú stanicu na výsluch. Muž v rozhovore pre TV JOJ povedal, že vždy chcel byť policajtom, no do zboru sa nedostal.

"Išiel som po diaľnici a stretol som ženy, ktoré išli rýchlo a predbehli ma niekoľkokrát. Neskôr som dostal poruchu a dal som štyri smerovky a ženy tiež zastavili auto. Vystúpil som a išiel som im dohovoriť, že jazdia rýchlo a mali by byť opatrné. Ja som sa za policajta nevydával," povedal muž exkluzívne pre TV JOJ.

"Maják mám na aute namontovaný a používam ho na tuningových zrazoch. Na diaľnici som ho vedome nepoužil a od žien som žiadne peniaze nepýtal. Teraz som prišiel aj o svoju prácu a chcel by som sa všetkým ospravedlniť," dodal v rozhovore.

Viac sa dozviete v relácii KRIMI o 19:00.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy