Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia zablokovala kruhový objazd. Išlo o drogy
Zdielať na

Polícia zablokovala kruhový objazd. Išlo o drogy

ŽIAR NAD HRONOM / Rýchla policajná akcia prekvapila vodičov áut, ktorí v stredu večer prechádzali kruhovým objazdom. Policajti aj napriek premávke zablokovali prichádzajúce vozidlo. Sedel v ňom mladík, na ktorého si už dlhšie chceli posvietiť.

Z auta vytiahli 22-ročného Bohumíra. Kriminalisti ho prekvapili, nič nezapieral a priznal, že v kufri auta preváža drogy. S putami na rukách skončil opretý o kapotu vozidla, ktoré prehľadal aj špeciálne vycvičený pes.

V plastovej nádobe našli zelenú sušenú rastlinu, ktorú poslali ďalej na expertízu. "Predbežná expertíza potvrdila, že zo zaisteného množstva sa dá vyrobiť  350 až 1 520 jednorázových dávok drogy,"  uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Muža potom odviezli policajným autom na sídlisku do Hliníka nad Hronom kde býva u rodičov. Neskoro večer urobili prehliadku bytu. Ďalšie drogy už uňho nenašli.

Noc strávil v policajnej cele keďže prevážal väčšie množstvo marihuany, nevyhne sa trestnému stíhaniu za nedovolenú výrobu omamných a psychotropných látok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy