Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Muž vystúpil z auta a odkráčal do Váhu, jeho smrť je záhadou
Zdielať na

Muž vystúpil z auta a odkráčal do Váhu, jeho smrť je záhadou

HORNÁ STREDA / Štyridsaťjedenročný Patrik z Hornej Stredy sa utopil v rozvodnenom Váhu. Mužove telo našli hasiči z Nového Mesta nad Váhom niekoľko metrov od jeho auta, ktoré boli ponorené vo vode.

K tragédií došlo v zaplavenej oblasti pod diaľničným mostom pri Hornej Strede. Podľa svedkov tam muž prišiel na aute, ktoré zastavil až vo vode. Keď auta vystúpil, kráčal hlbšie a hlbšie do vody. "Včera krátko pred šiestou hodinou večer bola ohlásená žiadosť o pomoc pri záchrane osoby, ktorá v katastri obce Horná Streda podľa očitého svedka vošla autom do rozvodneného koryta rieky Váh," povedal hovorca KR PZ Trenčín Marián Petrík.

Svedkovia ihneď zavolali políciu a záchranárov. "Pri udalosti zasahovali štyria hasiči z Nového Mesta nad Váhom s člnom, ktorí v krátkom čase postihnutú osobu, ktorá však už nejavila známky života, našli zakliesnenú v trávnatom poraste koryta rieky," dodal Petrík. 

Podľa lekára smrť nastala bez cudzieho zavinenia a pravdepodobne následkom utopenia.Podľa informácií TV JOJ mal 41-ročný Patrik dlhodobé psychické problémy a len nedávno sa mal vrátiť z liečenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy