Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rutinná kontrola skončila zatýkaním, padli aj dve obvinenia
Zdielať na

Rutinná kontrola skončila zatýkaním, padli aj dve obvinenia

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Spočiatku obyčajná cestná kontrola sa skončila zatýkaním. Policajti z Nového Mesta nad Váhom zastavili auto, v ktorom sedeli dvaja muži nepripútaní bezpečnostným pásom. Zakrátko oboch obvinili. Jeden jazdil bez vodičáku, druhý mal pri sebe drogy.

Čo na prvý pohľad vyzeralo ako rutinná kontrola vyústilo do dvojnásobného obvinenia. Policajti sa rozhodli zastaviť auto, pretože si všimli, že osoby na predných sedadlách nie sú pripútané. Vodič navyše pri odbáčaní nezapol smerovku.

"Policajti pri kontrole zistili, že vodičovi udelili zákaz riadiť motorové vozidlo na dobu 36 mesiacov," informovala trenčianska krajská hovorkyňa Elena Antalová.

Muža obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia. Ešte väčšie prekvapenia si ale pre policajtov pripravil jeho 22-ročný spolujazdec. Mladý Novomešťan šokoval svojou úprimnosťou.

"Na otázku policajtov či má pri sebe veci pochádzajúce z trestnej činnosti odpovedal kladne. Povedal, že má pri sebe nejaké drogy, konkrétne pervitín," dodala Antalová.

Patrika obvinili z drogovej trestnej činnosti a prokurátor podal návrh na jeho väzobné stíhanie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy