Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Vodič počas jazdy dostal epileptický záchvat a havaroval
Zdielať na

Vodič počas jazdy dostal epileptický záchvat a havaroval

PREŠOV / Pri Malom Šariši neďaleko Prešova vodič vrazil do autobusovej zastávky. V osobnom aute sedel otec so synom. Mladší z dvojice, ktorý auto šoféroval, dostal počas jazdy epileptický záchvat. Vyletel na chodník a zdemoloval zastávku pri ceste.

Rovný a široký úsek. Vodič z neznámych príčin vyletel z cesty a vpálil priamo do zastávky. Auto prerazilo kovovú konštrukciu zastávky a sklenená výplň sa rozbila a zosypala na márne kúsky. Vodič trafil a zdemoloval aj dopravnú značku. Hoci sedel za volantom, sám nevedel ako a prečo sa ocitol na mieste nehody.

"Nie, ja som tu nenabúral," hovoril vodič havarovaného auta. 

 Starší z dvojice sedel vpredu na mieste spolujazdca, keď jeho syn dostal počas jazdy epileptický záchvat. Nad autom, no aj nad vlastným telom úplne stratil kontrolu.

"Už dvakrát mal taký epileptický záchvat," povedal otec vodiča.

Šťastím bolo, že na zastávke v tom čase nestáli ľudia. Otec so synom mali v aute aj psíka. Ten bol rovnako ako jeho majiteľ vystrašený a v šoku. Nikto z posádky sa našťastie vážne nezranil, no vodiča odviezli do nemocnice. On sám bol dezorientovaný a ani si nepamätal, že mal nehodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy